Home » Een spreukje van geluk.

Een spreukje van geluk.

Gepubliceerd op 6 november 2020 om 17:16


Ken je van die kleine geluksmomentjes... waarin je een spreukje van de "Yogi Tea" leest en je dat dan gewoon heel sterk kan beamen?

 

"IF WE ARE HAPPY, EVERYBODY LOOKS UP AND SHARES OUR HAPPINESS*."

 

Wanneer ik de spreuk las, genietend van mijn dampend kopje thee, kreeg ik het warm vanbinnen en kon ik alleen maar volmondig , JA , knikken.

Als het ware een innerlijke warm schouderklopje waarop je wordt aangemoedigd om in je kracht te staan. Zodat we zelf ons geluk kunnen maken. Ik geloof dat wanneer we ons omringen met positiviteit en zelf positief in het leven staan ook anderen in onze omgeving mee kunnen genieten van het sprankeltje positiviteit. Het is als het ware een warm vuurtje dat je kan verspreiden. Dit is ook een deel van mijn droom . Het positieve leren zien , voelen en dit kunnen delen met anderen.

 

Het geluk ligt ergens diep in jezelf. Het is niet altijd gemakkelijk om dat te vinden. Ook ik geraak af en toe het spoor wel eens kwijt. Ik merk wel dat wanneer ik probeer om positieve gedachten te denken er ook gemakkelijker positieve dingen op mijn pad komen. Ik probeer dan ook elke dag , meestal 's avonds , dankbaar te zijn voor dingen die gebeurd zijn. Dat kan gaan over hele kleine dingen zoals: "Dank u, dat ik de pimpelmeesjes en koolmeesjes mocht zien aan- en afvliegen terwijl ze de graantjes gretig verorberden." " Dank u, dat iedereen veilig thuis is." We hebben zoveel kleine positieve lichtpuntjes in één dag. Als we dankbaar zijn voor de kleintjes, dan volgen er stillaan meer en meer. Al die kleintjes vormen uiteindelijk samen één groot.

 

Dus kies jij ook voor positiviteit en de kleine lichtpuntjes in je leven?

 

(*Als we gelukkig zijn, kijkt iedereen op en deelt ons geluk.)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.