Workshop: 

Stories and Stones 

Via verhalen komen we tot ontdekking welke kracht er in edelstenen zit. Hoe edelstenen ons ondersteunen en beschermen in ons dagelijks leven.

Waarom kinderen zich aangetrokken kunnen voelen tot edelstenen (kristallen)?

Kinderen staan nog heel dicht bij de natuur. Ze voelen zich aangetrokken tot stenen en kiezen steevast wat er op dat moment bij hen past.

Het geeft een fijn gevoel om met edelstenen bezig te zijn. We stimuleren hun natuurlijke nieuwsgierigheid en komen zo tot ontdekking welke  verborgen krachten er in  edelstenen zitten.

Wat houdt het in?

In een groepje van maximaal 5 kinderen tussen 6 - 12 jaar ontdekken we op een creatieve manier en spelenderwijs een aantal edelstenen.

Hoe?

Via verhalen energie van stenen ontdekken - een speurtocht- knutselactiviteiten -  spelletjes.- beweging-  kristalwater maken - kristal grid leggen

Waar werken we onbewust aan

Via de edelstenen werken we ook aan het algemeen welzijn van je kind. Gevoelens  - goed voelen - positieve gedachten -  in je eigen kracht staan -  op jezelf vertrouwen -  van jezelf houden - ...

Wat breng je mee?

Pantoffels  of dikke sokken voor binnen en veel enthousiasme!

Lunch en een drinkbus 

Liefst speelkleren aan. (knutselen en buiten spelen)

Bijdrage voor deelname:  € 120 per kind.  2 kinderen van hetzelfde gezin = €110 per kind. 

Hoe laat?  Dagelijks starten we om 9u,  einde om 16u  

Belangrijk:

Je plekje is gereserveerd na het het invullen van onderstaand deelname formulier en ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekening nummer BE64 9734 1545 2852 met als mededeling de naam van het kind en de datum van de workshop of betaal je deelname via de webshop. (gebruik in de winkelwagen Kortingscode 2KIDS indien je 2 kinderen inschrijft)

Altijd Covid proof natuurlijk!  Ontsmetting beschikbaar ter plaatse.


Inschrijven via onderstaand formulier - Inschrijving is pas bevestigd na ontvangst van de deelnameprijs.
Deelname is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekening nummer BE64 9734 1545 2852 met als mededeling de naam van het kind en de datum van de workshop of betaal deelname via de webshop.