Workshop: 

Welke talenten heb jij? ideeënfontein- ontrafelaar- woordkunstenaar- foutenspeurneus- rots- positivo- meetrekker- groepsdier-kansengever- sfeervoeler - bewuste beweger- groeimotor- vertrouweling - jazegger- creatieve maker - buikdenker -bruggenbouwer - mooimaker - ...

Waarom talenten ontdekken? Als je ontdekt wat je talenten zijn, waar je goed in bent, krijg je niet alleen energie, het bezorgt je ook meer veerkracht en zelfvertrouwen. Je kan je talenten ook bewust leren inzetten om nieuwe doelen te bereiken.

Zin om je talenten te ontdekken?

Zodra we terug indoor activiteiten mogen organiseren volgen de nieuwe data en thema's.  Hou zeker de website in de gaten!

Wat houdt het in?

In een groepje van maximaal 5 kinderen tussen 8 - 12 jaar ontdekken we op een creatieve manier en spelenderwijs welke talenten er allemaal bij jou horen.  Altijd Covid proof natuurlijk!  Ontsmetting en mondmaskers beschikbaar ter plaatse.

 

Wat breng je mee?

Pantoffels en veel enthousiasme!

Bijdrage voor deelname:  € 20 per kind.

Belangrijk: deelname is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekening nummer BE64 9734 1545 2852 met als mededeling de naam van het kind en de datum van de workshop of boek je deelname via de webshop.

 


Inschrijven kan ook via onderstaand formulier - Inschrijving is pas bevestigd na ontvangst van de deelnameprijs.Deelname is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekening nummer BE64 9734 1545 2852 met als mededeling de naam van het kind en de datum van de workshop of boek je deelname via de webshop.