Trust Mild - Ik brengĀ rustĀ in je hoofd.

Trust Mild

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik breng rust in je hoofd.

Ben je onrustig of af en toe angstig door alles wat er op je afkomt?  Zit je hoofd altijd 'vol' en blijf je maar piekeren? 

Heb je concentratieproblemen en ben je snel ge/overprikkeld? Heb je soms het gevoel dat je de controle verliest? Problemen met inslapen?

Neem 3x7 tot 3x10 Trust Mild kruidendruppels (volwassenen) of 3x3 tot 3x5 (kinderen).

 

 

Fysiek

Passieflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje zijn rustgevend. Citroenmelisse is ook goed voor je gemoedstoestand.

Dankzij hun rustgevende invloed zijn de passieflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en het slaapmutsje uit de Trust Mild kruidendruppels inzetbaar bij een zenuwachtig gevoel. Deze kruiden geven zwakke zenuwen een weldadige rust.

Wanneer kies je voor Trust Mild?

 •  Bij innerlijke onrust, geestelijke druk, plankenkoorts of examenspanning vormen passieflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje een waardevolle ondersteuning voor een rustig en ontspannen gevoel overdag, zonder je slaperig te voelen.
   •  Kan je je moeilijk concentreren tijdens de dag? Je hebt als het ware een ‘vol’ hoofd. Dan helpt citroenmelisse je concentratievermogen bevorderen. Bovendien is dit kruid ook goed voor je gemoedstoestand.
   •  In stressperiodes geven passieflora en slaapmutsje net dat tikkeltje meer weerbaarheid.
   • Wanneer je de druppels ’s avonds gebruikt, bevorderen passieflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje een gezonde slaap.
   • Als extra surplus: ijzerhard en winterlinde helpen je natuurlijke weerstand versterken.

    

   Energetisch

   Net zoals de TRUST (kruidendruppels) zorgt TRUST MILD voor een aardend gevoel. De passieflora, citroenmelisse, lavendel, winterlinde en het slaapmutsje werken ontspannend.

   De planten uit TRUST MILD zijn tegelijk als een filter die je helpt om gunstige dingen door te laten. Dankzij de citroenmelisse verkrijg je meer helderheid en duidelijkheid in je geest tijdens je dagelijkse bezigheden.

   Ontdek ook onze TRUST crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

    


   Gebruik je reeds klassieke medicatie zoals antidepressiva dan kies je beter voor de Trust Mild kruidendruppels (vrij van Sint-Janskruid)  en zeker NIET voor de Trust kruidendruppels (met Sint-Janskruid), vraag hiervoor raad aan je gezondheidsprofessional.

   Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

   Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn.


   Bekijk ook deze producten

   Samenstelling

   Biologische hydro-alcoholische maceraten van passiebloem, citroenmelisse, lavendel, slaapmutsje, ijzerhard en winterlinde – Alc. 50% vol.

   Bekend om zijn ontspannende werking, ideaal in stresssituaties, zoals de stress bij het stoppen met roken of overmatig alcohol drinken. Je herleidt dergelijke stressperiodes tot een minimum. Passiebloem harmoniseert en geeft een gezonde slaap, om ’s ochtends uitgerust wakker te worden.

   Kalmerend, opbeurend en ontspannend kruid. Ideaal bij examenspanning of plankenkoorts. Een zeer goed kinderkruid, dankzij de milde werking. Zinvol ter ondersteuning van de spijsvertering bij winderigheid. Het verbetert het geheugen en de concentratie en geeft ondersteuning bij intellectuele vermoeidheid.

   Lindebloessem

   Verhoogt je weerstand, is rustgevend en brengt een gezonde slaap. Ondersteunt de nachtrust van kinderen bij inname ’s avonds. .Lindebloesem wordt ook ingezet in stressperiodes.

   Bekend om zijn ontspannende werking, ideaal in stresssituaties, zoals de stress bij het stoppen met roken of overmatig alcohol drinken. Je herleidt dergelijke stressperiodes tot een minimum. Passiebloem harmoniseert en geeft een gezonde slaap, om ’s ochtends uitgerust wakker te worden. 

   IJzerhard is een zegen voor het lichaam om de gewrichten soepel te houden.

   Slaapmutsje heeft een lichte en vrolijke energie. Ze zorgt voor rust in je hoofd en rust in je buik.