Protect Plus

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik ondersteun jouw immuunsysteem.

De unieke samenstelling, kogelbloem, echte tijm, kurkuma, gewone vlier en katsklauw van de Protect Plus kruidendruppels dragen  bij tot een versterking van het immuunsysteem. 

Het immuunsysteem wordt ook wel het afweersysteem genoemd, en het heeft als belangrijkste eigenschap dat het ons lichaam beschermt tegen ziekteverwekkers en lichaamsvreemde stoffen. 

Het immuunsysteem bevindt zich in het hele lichaam zoals onder meer in de huid, de darmen, de luchtwegen, het bloed en lymfestelsel.

Een verzwakt immuunsysteem laat zich kenmerken door:

  • langdurige perioden van vermoeidheid ,
  •  regelmatig wederkerende verkoudheden, 
  • terugkerende infecties of ontstekingen (hart - en bloedvaten, gewrichten)
  • trage genezing
  • allergieën en / of intoleranties

De kogelbloem, echte tijm, kurkuma, gewone vlier en katsklauw uit de Protect Plus kruidendruppels dragen bij tot een versterking van het immuunsysteem. 

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: neem 7 à 10 kruidendruppels in een beetje water, en herhaal dit  1 tot 3 keer per dag.

 

Wanneer te gebruiken?

Men bereikt een goed werkend immuunsysteem door het nastreven van een gezonde leefstijl. 

Kiezen voor een gezonde en gevarieerde voeding, voldoende water drinken, dagelijks bewegen en ontspanning inplannen, een herstellende nachtrust, en andere dragen ook bij tot een optimale werking van het immuunsysteem.

Wanneer is men gebaat met de unieke plantensamenstelling van Protect Plus?

Als het tijdens een gure herfst of kwakkelende winter afwisselend kil en zacht is dan wordt je immuunsysteem extra op de proef gesteld. Ook stressperiodes, kortstondige vermoeidheid en slecht slapen zijn nadelig voor je immuniteit. Tijd om je immuunsysteem op scherp te zetten met de gepaste kruiden.

  • Kogelbloem, echte tijm, kurkuma, gewone vlier en katsklauw optimaliseren de normale werking van je immuunsysteem.
  • Kogelbloem, kurkuma, tijm en eucalyptus hebben een verzachtende invloed op de luchtwegen. Je gebruikt ze om vrijer te ademen, ook door de neus. Tijm is eveneens bruikbaar bij een kriebel in je keel.

Combinaties: Protect Plus kan goed gecombineerd worden met de andere varianten van de kruidendruppels zoals bijvoorbeeld met Enjoy, Enjoy 45+, Enjoy 45+ Mild en Menpower 45+.

 


Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar.

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn. 


Samenstelling

Biologische hydro-alcoholische maceraten van kogelbloem (Echinacea angustifolia), echte tijm, eucalyptus, kurkuma, gewone vlier en katsklauw – Alc. 50% vol.

De kurkumawortel is goed voor het mentaal evenwicht, en is een oppepper voor je zenuwstelsel. Uit de literatuur blijkt dat kurkuma je gewrichten soepel houdt en bijdraagt tot de inwendige reiniging van de lever.

De vlierbes is een krachtige antioxidant, en ondersteunt het afweersysteem.

Een Zuid- Amerikaanse, heel krachtige immuunbooster, 

Rode zonnehoed ondersteunt het immuunsysteem, en verhoogt hiermee je weerstand. Verder is deze echinacea eveneens goed voor de urinewegen en heeft ze een verzachtende invloed op de luchtwegen.

Tijm is verzachtend voor de keel en geeft een gemakkelijk ademhalen.

Eucalytus is een verzachtend tonicum voor de luchtwegen.