Menpower 45+

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik breng mannelijk comfort.

Deze kruidendruppels zijn een waardevolle ondersteuning bij het in balans brengen van de testosteronspiegel, de gemoedstoestand en brengen mentaal comfort in een periode vol veranderingen.

Vanaf het 45e levensjaar daalt het testosterongehalte bij mannen geleidelijk. Testosteron is een belangrijk hormoon wat voor veel functies verantwoordelijk is, zoals het goed functioneren van hersenen, botten en spieren, het immuunsysteem, het libido en erectiekracht. 

 

Kortom, testosteron heeft een grote rol in het lichamelijke, emotionele en mentale welzijn van de man. Terwijl het testosterongehalte daalt, stijgt de productie van het vrouwelijke hormoon oestrogeen. 

Ten gevolge daarvan stapelt er vet op rond de buik en de heupen: het bekende ouderdomsbuikje. 

Een dalend testosterongehalte is te herkennen aan: opvliegers, zweetaanvallen, erectieproblemen, een lager libido, verminderde spierkracht of uithoudingsvermogen. Humeurigheid of depressieve klachten, brozere botten, botontkalking, bloedarmoede, lusteloosheid en vermoeidheid. 

Daarom, voor  de 45-plusser reikt Go4Balance Menpower 45+ kruidendruppels aan, een krachtige synergie van 7 kruiden voor meer emotioneel (kurkuma), mentaal (ashwagandha) en lichamelijk comfort (tribulus, rozemarijn, paardenbloem, haver, echte sarsaparilla).

Neem 7 à 10 kruidendruppels in een beetje water, en herhaal dit 3 keer per dag. Bij voorkeur tijdens de dag gebruiken en niet later dan 17h.

Vergeet ook niet: neem een gezonde en gevarieerde levensstijl aan, maak voldoende tijd vrij voor ontspanning en beweging, en respecteer een goed slaapritme.

 

Wanneer te gebruiken?

Je bent een actieve man rond de 45-55 jaar. En uiteraard wil je op elke leeftijd blijven genieten en je goed in je vel voelen. Dat doe je liefst op een natuurlijke wijze.

Tribulus, ashwagandha en rozemarijn geven vitaliteit. Tribulus komt ook de spierkracht te goede. Kurkuma ondersteunt het mentaal evenwicht.

  • Tribulus is vitaliserend en een heuse oppepper voor je spieren. In combinatie met ashwagandha wordt je spierkracht extra gepimpt en je uithoudingsvermogen ondersteund.
  •  Ashwagandha is een interessant adaptogeen uit de ayurvedische gezondheidszorg dat ondersteuning biedt in stressvolle periodes. Deze Indiase ginseng draagt bij tot meer mentale en fysieke energie.
  • Tribulus, rozemarijn en paardenbloem dragen bij tot een goede werking van het urinewegstelsel.
  •  Haver, rozemarijn, paardenbloem en kurkuma ondersteunen de inwendige reinging. Echte sarsaparilla helpt de spijsvertering.
  • Extra surplus: kurkuma ondersteunt het mentaal evenwicht.

Combinaties: Menpower 45+ kruidendruppels kan goed gecombineerd worden met de andere varianten van de kruidendruppels zoals bijvoorbeeld met Trust, Empower of Protect Plus kruidendruppels.

Tip:  Ontdek ook onze EMPOWER crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.


Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (bloedverdunners), een hypertensiebehandeling (hoge bloeddruk), of een antidiabetische behandeling.

Niet gebruiken bij kinderen en adolescenten onder 21 jaar.

Mag niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn.


Ook interessant:

Samenstelling

Biologische hydro-alcoholische maceraten van haver, paardenbloem, ashwagandha, rozemarijn, tribulus, echte sarsaparilla en kurkuma – Alc. 50% vol..

De kurkumawortel is goed voor het mentaal evenwicht, en is een oppepper voor je zenuwstelsel. Uit de literatuur blijkt dat kurkuma je gewrichten soepel houdt en bijdraagt tot de inwendige reiniging van de lever.

Haver ondersteunt de inwendige reiniging, spijsvertering en stofwisseling.

Rozemarijn geeft meer levenskracht, ondersteunt de reinigende werking van de lever en is goed voor de galfunctie.

Tribulus terrestris is een geschikt kruid om je lichaam in vorm te houden, het zorgt voor sterkere spieren.Tribulus wordt ook gebruikt ter ondersteuning van de urinewegen, en verhoogt de weerstand.

Ashwaganda is één van de meest krachtige natuurlijke rustbrengers in periodes van stress. Verder draagt Ashwaganda bij tot meer vitaliteit en een beter uithoudingsvermogen.

De paardenbloem ondersteunt de normale werking van maag, darmen, lever en nieren. Het is tevens een krachtige antioxidant.

Sarsaparilla is goed voor de spijsvertering.