Focus

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik breng concentratie en structuur.

Hebt u zo af en toe het gevoel dat uw gedachten afdwalen?  Bent u zo af en toe het overzicht (van je leven) kwijt?

Hebt u zo af en toe moeite om de aandacht erbij te houden bijvoorbeeld bij het studeren of het telewerken? Is uw hoofd moe maar wordt er nog wel van u verwacht er nog een poosje bij te blijven?

Neem 3x7 tot 3x10 Focus kruidendruppels (volwassen dosis) of 3x3 tot 3x5 (kinderdosis).

Ginkgo is ideaal voor studenten tijdens de examenperiode en voor iedereen die zijn geest wil aanscherpen. Dit kruid is ook op oudere leeftijd inzetbaar om alert te blijven. 

 

Dankzij de ginkgo uit FOCUS kruidendruppels behoud je een betere focus in het hier en nu, krijgt je concentratievermogen een boost en verbetert je geheugen. 

Je verwerft inzicht in en krijgt een overzicht over jouw levenspad.

 

Fysiek

Ginkgo biloba bevordert het concentratievermogen.  

Wanneer kies je voor Focus kruidendruppels?

  • Moeite om geconcentreerd te blijven? Dan helpt ginkgo je concentratievermogen verbeteren. Ginkgo is ook goed voor jouw leervermogen en je geheugen, om ‘bij de tijd’ te blijven. Dit kruid ondersteunt als het ware je geestelijk uithoudingsvermogen en je mentaal evenwicht.
  • Maretak, meidoorn en ginkgo ondersteunen je bloedsomloop.
  •  Munt en hyssop geven een gemakkelijk ademhalen.
  •  Maretak, munt en vlier verhogen je weerstand.
  • Maretak, vlier en ginkgo zijn krachtige antioxidanten die alle lichaamscellen (ook die in de hersenen) beschermen tegen oxidatieve stress.

 

 

Energetisch

De ginkgo uit Focus kruidendruppels ondersteunt je concentratievermogen en helpt je zo om in contact te komen met je bewustzijn en de dingen weer in het juiste perspectief te zien. 

Je mentaal evenwicht krijgt een boost en je bent in staat om luchtiger met de dingen om te gaan. Kortom, je ziet de dingen des levens vanuit Licht en Liefde.

Tip: ontdek ook onze Focus crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s die bijdragen tot meer helderheid en goede concentratie.


Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn.


Ook interessant:

Samenstelling

Biologische hydro-alcoholische maceraten van maretak, ginkgo, grote pimpernel, munt, hyssop, vlier en meidoorn – Alc. 50% vol.

Ondersteunt de bloedsomloop. Maretak is een uitstekende antioxidant en verhoogt je natuurlijke weerstand.

Effectief hulpmiddel voor het geheugen, beïnvloedt de hersenfuncties op een positieve manier. Ginkgo ondersteunt de bloedcirculatie , is een krachtige antioxidant en verbetert het geheugen en andere cognitieve vaardigheden. Ook bij oudere mensen.

Is een rustgevend kruid dat ook goed is voor de bloedcirculatie. Meidoorn is vooral gunstig voor het hart.

De vlierbes is een krachtige antioxidant, en ondersteunt het afweersysteem.

Drijft vocht af en is aangewezen bij alle blaas- en nierproblemen. Helpt ook tegen gasvorming en werkt stimulerend voor de eetlust. Maag en darmen varen er dus goed bij. 

Ondersteunt een gezonde slaap, bevordert de eetlust en ondersteunt de spijsvertering.