Enjoy

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik versterk de levenskracht.

Ervaart u zelf dat u hoog gevoelig bent extreem/bijzonder sensitief?  Heb je last van depressieve gevoelens en stemmingswisselingen?

Hebt u moeite om te ontspannen door voortdurende stress? Bent u humeurig of heeft u (verborgen) verdriet?

Zijn stemmingswisselingen of sombere gevoelens u dagelijkse vijanden?

Enjoy Kruidendruppels activeren de levensvreugde en verhogen de bestendigheid tegen stress. Deze samengestelde tinctuur beurt op en stabiliseert een emotionele disbalans.

Neem 3x7 tot 3x10 Enjoy kruidendruppels (volwassenen) of 3x3 tot 3x5 (kinderen vanaf 12 jaar) voor meer ontspanning en een goed gevoel.

Enjoy kruidendruppels zijn een synergie van zeven kruiden. Als ruggensteuntje tijdens een stressperiode is rhodiola of rozenwortel een zenuwversterkend kruid. 

Lavendel, kamille en citroenmelisse zijn natuurlijke rustgevers, ze helpen je om je beter te ontspannen en ondersteunen de gemoedstoestand.

Je weer vrij voelen kan dankzij het opbeurende effect van citroenmelisse en kamille. 

Beide planten ondersteunen je gemoedstoestand en activeren als het ware je levensvreugde zodat je weer geniet van elke dag.

 

Fysiek

Bij  stresssituaties  zijn lavendel, kamille en citroenmelisse ontspannende kruiden.

Wanneer kies je voor Enjoy kruidendruppels?

  •  Rhodiola helpt je weerbaar omgaan met stressvolle periodes.
  •  Tijm en salie – maar ook de rustgevende lavendel, kamille en citroenmelisse – ondersteunen je spijsvertering.
  •  Je positieve ingesteldheid herwin je met de hulp van citroenmelisse en kamille, twee kruiden voor een goede gemoedstoestand.
  •  Tijm, salie en kamille verhogen je natuurlijke weerstand.
  •  Bij wisselende stemmingen en ongemakken voorafgaand aan en tijdens de menstruatie bieden vrouwenmantel en salie net dat beetje meer comfort.

.

 

 

Energetisch

De lavendel, kamille en citroenmelisse uit Enjoy kruidendruppels helpen je bij het vinden van kalmte en innerlijk evenwicht. Rhodiola geeft je sterkte bij het begrijpen en aanvaarden van stressvolle gebeurtenissen in jouw leven. 

Deze plant brengt ook troost als je een rouwproces doormaakt. Door te accepteren wat er is, krijgen onze emoties weer vrij spel en krijg je meer levensvreugde. Citroenmelisse en kamille helpen je deze te bereiken.

­čî▒Tip: ontdek ook de  ENJOY crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s heilzaam bij emotionele en hormonale veranderingen.


Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar.

Opgelet: Enjoy kruidendruppels bevatten fyto-oestrogenen en mag je niet gebruiken bij aandoeningen die hormoonafhankelijk zijn of bij een voorgeschiedenis ervan. Dan kies je beter voor Enjoy 45+ MILD (vrij van fyto-oestrogenen).

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn.


Samenstelling

Biologische hydro-alcoholische maceraten van citroenmelisse, spitslobbige vrouwenmantel, kamille, salie, echte tijm, lavendel en rhodiola (rozenwortel) – Alc. 50% vol.

Ondersteunt je innerlijke harmonie dankzij balancerende eigenschappen. Lavendel is goed voor een ontspannen gevoel en een gezonde slaap, bij innerlijke onrust.

Citroenmelisse helpt je bij het vinden van kalmte en innerlijk evenwicht. Ideaal in stressperiodes.

Ondersteunt het afweersysteem en heeft een verzachtende invloed op de keel.

Rhodiola of Rozenwortel helpt je weerbaarder omgaan met stressvolle periodes.

Kamille werkt rustgevend en kalmeert de spijsvertering. Prikkelbaar of snel geïrriteerd? Kamille ondersteunt je gemoedstoestand. Kamille geeft een gevoel van geborgenheid en moederlijke aandacht.

Helpt je te luisteren naar je innerlijke stem. Heilzaam kruid, als tonicum voor wie zichzelf te veel wegcijfert en wegvloeit uit zijn eigen centrum.

Biedt comfort bij wisselende stemmingen en ongemakken voorafgaand aan en tijdens de menstruatie.