Enjoy 45+ Mild

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik breng comfort vrij van fyto-oestrogenen.

De natuurlijke ,  niet-hormonale aanpak, vrij van fyto oestrogenen uitverkoren door  vrouwen  en in het bijzonder voor zij die kampen met oestrogeen dominantie ten tijde van menopauze of PMS klachten.

Ontdek deze geweldige kruidenmix! 

Ashwagandha geeft meer vitaliteit en mentale veerkracht en ondersteunt de hormoonbalans. Kurkuma is gunstig voor een goed mentaal evenwicht.  Citroenmelisse, meidoorn en honingklaver ondersteunen de emotionele balans. 

Deze kruiden  helpen de lichamelijke en emotionele ongemakken beter op te vangen tijdens de menopauze maar worden ook ingezet bij vrouwen die kampen met PMS klachten zonder daarvoor in de overgang te zijn.

Neem dagelijks 3x7 tot max. 3x10 Enjoy 45+ Mild kruidendruppels en laat je op een natuurlijke manier door onze kruidendruppels ondersteunen.

Tip: Doe 20 druppels in 1 liter water en drink dit gespreid uit tijdens jouw dag. 

 

Wat is het verschil tussen Enjoy 45+ en Enjoy 45+ Mild?

  Net zoals Enjoy 45+, is de Enjoy 45+ Mild variant geschikt voor de actieve vrouw die rond haar 45-55 jaar volop wil genieten van een nieuwe levensfase.

   

  Het grote verschil?

  Enjoy 45+ Mild is vrij van fyto-oestrogenen en is een natuurlijke niet-hormonale ondersteuning. Ze bevat geen plantaardige hormonen zoals die aanwezig zijn in hop, salie, zilverkaars, soja of rode klaver.

  Maar ook jongvolwassen vrouwen die last hebben van premenstrueel syndroom en/ of meer emotioneel en hormonaal welbevinden wensen , kunnen ondersteuning vinden in de  kruiden van de Enjoy 45+  Mild kruidendruppels. 

   

  Fysiek

  De planten uit Enjoy 45+ Mild kruidendruppels brengen comfort:

  •  Ashwagandha of Indiase ginseng draagt bij tot meer mentale en fysieke energie. Het is een interessant adaptogeen uit de ayurvedische gezondheidszorg dat ondersteuning biedt in stressvolle periodes.
  •  Meidoorn, honingklaver en citroenmelisse zorgen voor een ontspannen gevoel overdag. 
  • Samen met de ashwagandha ondersteunen ze eveneens een gezonde nachtrust. 
  • Een extra positief gevoel ervaar je van citroenmelisse, terwijl ook kurkuma bijdraagt tot je mentaal evenwicht. 
  •  Brandnetel is goed voor de urinewegen en een goede vochthuishouding.
  • Grote engelwortel en kurkuma optimaliseren de reinigende werking van de lever en ondersteunen je afweersysteem (immuniteit).
  •  Extra surplus: ashwagandha, meidoorn, kurkuma en grote brandnetel zijn goed voor hart en bloedvaten.

   

   

  Energetisch

  De planten uit de Enjoy 45+ Mild kruidendruppels ondersteunen je tijdens je nieuwe levensfase rond de 45-55 jaar, los van de verwachtingen van de buitenwereld. 

  Ze helpen je om meer ruimte te maken voor jezelf. De fysieke en emotionele energie die je hebt meegekregen voor het moederschap komt vrij en wordt beschikbaar voor hogere zaken, om je ziel te voeden. 

  Ashwagandha en brandnetel geven je meer vitaliteit, de kracht en het inzicht om met nog meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfrespect je levenspad te bewandelen.

   

  Tip: ontdek ook de  ENJOY crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s heilzaam bij emotionele en hormonale veranderingen.


  Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

  Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

  Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn. 


  Bekijk ook deze producten

  Samenstelling

  Biologische hydro-alcoholische maceraten van ashwagandha, kurkuma, grote brandnetel, grote engelwortel, citroenmelisse, honingklaver en meidoorn – Alc. 50% vol.

  Ook wel Indische ginseng genoemd, is een adaptogeen kruid dat het lichaam helpt omgaan met stressperiodes. Het kruid is een krachtige antioxidant, is goed voor denken en geheugen en ondersteunt het uithoudingsvermogen.

  De kurkumawortel is goed voor het mentaal evenwicht, en is een oppepper voor je zenuwstelsel. Uit de literatuur blijkt dat kurkuma je gewrichten soepel houdt en bijdraagt tot de inwendige reiniging van de lever..

  Meidoorn is goed voor hart en bloedvaten. Verder is het een heilzaam kruid als rustbrenger en voor een gezonde slaap.

  Dit kruid helpt de inwendige reiniging van de lever ondersteunen en is goed voor de spijsvertering en de eetlust. Grote Engelwortel is ook zeer ondersteunend voor het immuunsysteem.

  Honingklaver ondersteunt de spijsvertering.Verder geeft dit bittere kruid een goede en gezonde nachtrust.

  Brandnetels hebben een positieve invloed op de gezondheid van hart en bloedvaten, de luchtwegen en de nierfunctie.Verder is dit kruid een uitstekend tonicum voor meer vitaliteit.

  Het kruid is een rustbrenger. Dankzij de regulerende eigenschappen is citroenmelisse een waardevolle helper om de gemoedstoestand te ondersteunen.