Empower

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik breng energie en vitaliteit.

Ontbreekt het u nog wel eens aan energie en vitaliteit? 

Voelt u zich moe en futloos? Ervaart u door een tekort aan energie dat het u aan moed ontbreekt om die dingen te verwezenlijken die u graag wilt?

Vindt u het moeilijk om er weer bovenop te komen of uit de put te geraken?

Je wil graag vooruit, je wil dingen doen en tot actie komen?

Neem 3x7 tot 3x10 Empower kruidendruppels (volwassen dosis) of 3x5 tot 3x3 (kinderdosis).

 

Fysiek

Voel je dankzij het trio goudsbloem-brandnetel-rozemarijn uit de EMPOWER kruidendruppels weer fit en energiek. Deze kruiden zijn een echte opkikker.

Wanneer kies je voor Empower kruidendruppels?

  •  Bij kortstondige vermoeidheid of voorjaarsmoeheid hebben goudsbloem, grote brandnetel en rozemarijn een positieve invloed op je energie. Voel je niet langer lusteloos. Deze kruiden wakkeren het vuur in jou aan en geven lichaam en geest meer energie.
  •  Het is nuttig om minstens twee keer per jaar (tijdens de lente en de herfst) jouw lichaam te reinigen of te ontgiften. Ook na overmatige consumptie van vetten, suikers en alcohol is dit raadzaam of wanneer je pas start met een dieet. Mariadistel, rozemarijn en goudsbloem ondersteunen de reinigende werking van de lever. Rozemarijn is ook goed voor de galfunctie.
  • Mariadistel en rozemarijn zijn tegelijk antioxidanten die je lichaamscellen (ook die van lever en hersenen) helpen beschermen tegen oxidatieve stress.
  • Gewone berk, grote brandnetel, rozemarijn en duizendblad zijn goed voor de urinewegen en een goede vochthuishouding.
  •  De rustgevende gulden sleutelbloem ondersteunt je gemoedstoestand.

 

 

Energetisch

Als de energie van lever en galblaas goed kan doorstromen maak je optimaal gebruik van hun krachtige energie. De ondersteunende leverkruiden (mariadistel, rozemarijn, goudsbloem) en galkruiden (rozemarijn) uit de Empower kruidendruppels helpen je om dit doel te bereiken.

De vitaliserende impact van het trio goudsbloem-brandnetel-rozemarijn geeft je overigens de moed om plannen te maken, beslissingen te nemen en plannen ook echt uit te voeren. Het vuur element is dan motiverend en stimulerend en helpt om je doelen in de materie te zetten.

Tip: ontdek ook onze EMPOWER crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.


Niet gebruiken bij leverproblemen.

Niet gebruiken bij zwangerschap.

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn.


Bekijk ook deze producten

Samenstelling

Biologische hydro-alcoholische maceraten van goudsbloem, duizendblad, grote brandnetel, mariadistel, gewone berk, rozemarijn en gulden sleutelbloem – Alc. 50% vol.

Draagt bij tot de reinigende werking van de lever en ondersteunt de darmfunctie.

Gulden sleutelbloem ondersteunt ook je gemoedstoetand .

Stimuleert de spijsvertering. Het is een tonicum dat meer energie geeft aan het lichaam.

Helpt  je natuurlijke weerstand versterken.

Ondersteunt de leverfunctie. De Silymarine uit mariadistel helpt de reinigende werking van de lever. Een gezonde lever resulteert in een goed werkend laboratorium om dagelijks onze afvalstoffen (restfracties van medicijnen, alcohol, uitlaatgassen) te zuiveren.

Zeer goede ondersteuning van de werking van blaas en nieren.