Clear Skin Detox

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik zuiver en ondersteun jouw huid.

Clear Skin Detox kruidendruppels is een natuurlijk inner cosmeticum dat dankzij het driekleurig viooltje, de grote klis, goudsbloem, kamille en brandnetel je huid in goede en optimale conditie houdt. 

Heb je last van puistjes en acne?  Heb je last van mee-eters? 

Heb je te kampen met een  rode of geïrriteerde huid?

Neem 3x7 tot max 3x10 Clear Skin Detox kruidendruppels per dag telkens in een glas water (volwassenen en pubers vanaf 12 jaar). Of  doe  20 druppels in 1 liter water en drink dit  gespreid uit over jouw dag.

 

Het is de ideale huidverzorging van binnenuit voor pubers met acne , maar ook voor volwassenen bij wie de huid een extra schoonheidskuur kan verdragen, na bijv. langdurig gebruik van alcohol, tabak, medicatie of zonnebrand.

Driekleurig viooltje, grote klis, goudsbloem, kamille en brandnetel ondersteunen de conditie van je huid en zijn een must in de aanpak van huidonzuiverheden.  Van belang hierbij is ook de inwendige reiniging die mariadistel en goudsbloem voor hun rekening nemen bij  het afvoeren van toxines.

Tip: Neem in combinatie met de Detox druppels de Clear Skin Reinigingsmousse waarmee je 's morgens en 's avonds je huid reinigt.  Breng 's avonds op een gereinigde huid voor het slapengaan de Clear Skin Roller aan,  daar waar er puistjes en onzuiverheden zijn.

 

Fysiek

  • Driekleurig viooltje, grote klis, goudsbloem, kamille en brandnetel dragen bij tot je inwendige huidverzorging.
  •  Mariadistel en goudsbloem helpen de inwendige reiniging.
  •  Grote klis, brandnetel, zilverberk en rode zonnehoed ondersteunen de werking van de nieren.
  • Grote brandnetel en goudsbloem geven meer energie, wat je zelfvertrouwen ten goede komt.
  •  Extra troef: kamille, salie en mariadistel zijn antioxidanten die je uiterlijk fris en jeugdig houden. Ze verminderen de zichtbare tekenen van het ouder worden.

 

Hoelang kuren voor een optimaal resultaat?

Rekening houdend dat de huid een cyclus van 28 dagen heeft, adviseren wij naargelang de grondigheid van de huidverzorging het volgende:

  • Grondige diepte-verzorging: gebruik Clear Skin Detox druppels gemiddeld tussen 12 à 16 weken
  • Middelmatige diepte-verzorging: gebruik Clear Skin Detox druppels gemiddeld tussen 4 à 8 weken
  •  Milde verzorging: gebruik Clear Skin Detox druppels minstens 4 weken

 🌱Tip: Neem in combinatie met de Detox druppels de Clear Skin Reinigingsmousse waarmee je 's morgens en 's avonds je huid reinigt. 

 Breng 's avonds op een gereinigde huid voor het slapengaan de  Clear Skin Roller aan,  daar waar er puistjes en onzuiverheden zijn.

 

 

Energetisch

De huid is de spiegel van onze innerlijke gezondheid en weerspiegelt het contact met onze buitenwereld. Wanneer opgekropte energie naar buiten komt, is dat uiterlijk merkbaar. 

 

De planten uit Clear Skin Detox helpen ook op energetisch vlak om de communicatie met de buitenwereld te bevorderen. Je ontwikkelt een stralend uiterlijk dankzij driekleurig viooltje, grote klis, goudsbloem, kamille en brandnetel.

 

Tip: Ontdek ook onze Happy Skin Day Cream & Happy Skin Night Cream, een organische dag -en nachtcrème voor de gevoelige en  gemengde probleemhuid.


Niet gebruiken bij leverproblemen.

Niet gebruiken bij zwangerschap.

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn. 


Ook interessant:

Samenstelling

Biologische hydro-alcoholische maceraten van driekleurig viooltje, goudsbloem, echte kamille, grote klis, zilverberk, brandnetel, salie, mariadistel en rode zonnehoed (Echinacea purpurea) – Alc.50% vol.

Driekleurig Viooltje heeft een bloedzuiverend effect. Dankzij haar positieve invloed op de conditie van de huid, vermindert ze de zichtbare tekenen van het ouder worden.

Grote Klis ondersteunt de goede werking van de nieren en zuivert de huid.

Kamille heeft een gunstig effect op de normale werking van het zenuwstelsel, ondersteunt de spijsvertering, en draagt bij tot de inwendige huidverzorging.

Goudsbloem ondersteunt de reinigende werking van de lever en geeft meer energie. Dit kruid bevat ook belangrijke stoffen die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen.

Zeer goede ondersteuning van de werking van blaas en nieren.

Salie helpt bij ongemakken rond de menstruatie.

Ideaal bij puistjes en mee-eters, ondersteunt lokaal de natuurlijke weerstand.

Dit kruid geeft vitaliteit en nieuwe levenskracht.