Trust crème

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik breng rust en zorg voor een goede nachtrust.

Deze crème brengt rust en werkt kalmerend en helpt om spanningen los te laten en op die manier het evenwicht te herstellen. 

Met de Trust crème hervind je rust en ben je in staat om opnieuw te ontspannen.

Zuivere essentiële oliën schenken het beste wat planten aan aromatherapeutische waarden te bieden hebben. Trust crème heeft een hoge energetische waarde en is zeer zinvol om verwerkingsprocessen te ondersteunen. 

Geuren werken helend en werken op onze fijnstoffelijke energie en dragen zo bij tot innerlijk herstel en harmonisering van lichaam en geest.

Fysiek

Trust crème brengt rust bij zwakke zenuwen en helpt om te ontspannen en je natuurlijk slaapritme te hervinden. Door het herstellen van de innerlijke rust zal ook de spijsvertering ondersteund worden.

Voor een versterkend effect kan je zowel de Trust als Trust Mild druppels tezamen met de energetische Trust crème gebruiken, dit is zeer zinvol wanneer de disbalans al langere tijd ( > 6 maanden)  gaande is. 

De valeriaan en passiflora uit Trust druppels zijn rustgevend, evenals de citroenmelisse, lavendel, winterlinde en slaapmutsje uit de Trust Mild druppels.

 

Psychisch

Ideaal bij innerlijke onrust zowel geestelijk en lichamelijk, bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust (ook voor kinderen vanaf schoolleeftijd).

 

Energetisch

Door de hoge trillingsfrequentie hebben zuivere essentiële oliën een belangrijk aromatherapeutisch effect. 

De beïnvloeding door essentiële oliën gaat zeer snel en op enkele minuten tijd raken ze ons limbisch systeem.

De geuren bereiken onmiddellijk onze 'amygdala' ook wel het emotie centrum van de hersenen genoemd, waar ze eenheid brengen tussen lichaam, geest en ziel.


Neem een nootje crème en breng aan op de voetzolen. 

Zachtjes inmasseren gedurende 5 à 10 minuten of langer indien gewenst: 1 à 2 keer per dag naar keuze. 

Lees meer over hoe gebruiken en hoeveel in de handige bijsluiter die je vindt in de dop van de dispenser.

Overige suggesties naast het inmasseren van de voetzolen zijn de volgende contactzones of reflexpunten:

 •  Als natuurlijke rustgever.

   Breng de TRUST-crème aan op de linker en rechter voorzijde van het lichaam ter hoogte van de aanhechting van de grote borstspieren (longmeridiaan) tegen het schoudergewricht en masseer in met een lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

   •  Voor een maagversterkende invloed.

     Breng een nootje TRUST-crème aan ter hoogte van de zone die drie vingers breed boven de navel ligt en masseer dit gebied met zachte lemniscaatbewegingen (circulerende liggende acht beweging).

     •  Om lekker te slapen.

       Breng een nootje TRUST-crème aan op de zone boven de linker- en rechterelleboog met zachte lemniscaatbewegingen (circulerende liggende acht beweging).


       Ook interessant:

       Samenstelling

       De essentiële olie geeft je onbeweegbare krachten en helpt je overeind te blijven bij gebeurtenissen en krachtige emoties die dreigen je zelfvertrouwen en je moraal te ondermijnen.

       Vetiver olie geeft rust en werkt stabiliserend ten tijde van stress, in gespannen situaties en mentale druk. Werkt aardend en sterkt het zelfbewustzijn.

       De essence van de zoete sinaasappel maakt blij, stimuleert de speelsheid, verdrijft sombere gedachten en heeft een kalmerende en sederende invloed.

       Op huidniveau is jojoba-olie te gebruiken bij uitdroging, om de huid te hydrateren.

       Deze olie houdt de huid fris en jeugdig. Dankzij de niet-vette textuur en de originele samenstelling is jojoba-olie geschikt voor de rode en gevoelige huid.

       De olie wordt gewonnen uit de zaden van de jojobastruik Simmondsia Chinensis en is geel van kleur.

       De olie helpt de normale soepelheid en elasticiteit van de huid behouden en helpt rimpelvorming vertragen.