Enjoy crème

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik breng vreugde en ontspanning ten tijde van stress.

Enjoy crème helpt je om in je centrum/kracht te staan en opnieuw te vertrouwen op je buikgevoel.

Enjoy brengt vreugde en is een ideale ondersteuning in stresssituaties.

Zuivere essentiële oliën schenken het beste wat planten aan aromatherapeutische waarden te bieden hebben. 

Enjoy crème heeft een hoge energetische waarde en is zeer zinvol om verwerkingsprocessen te ondersteunen. 

Geuren werken helend en werken op onze fijnstoffelijke energie en dragen zo bij tot innerlijk herstel en harmonisering van lichaam en geest.

 

Fysiek

Enjoy crème brengt ontspanning in stressperiodes en helpt om de natuurlijke weerstand te verbeteren. Enjoy crème is ook ideaal voor de vrouw, voor meer comfort.

Voor een versterkend effect kan je zowel de Enjoy als Enjoy 45+ & Enjoy 45+ Mild druppels tezamen met de energetische Enjoy crème gebruiken, dit is zeer zinvol wanneer de disbalans al langere tijd gaande is. 

De lavendel, kamille en citroenmelisse (uit Enjoy druppels) zijn ontspannende kruiden.

De hop en zilverkaars (uit Enjoy 45+ druppels) zijn inzetbaar bij wisselende stemmingen als gevolg van de menopauze. Kurkuma (uit Enjoy 45+ Mild druppels) is goed voor het mentaal evenwicht.

 

Psychisch

Goed bij hooggevoeligheid en om de gemoedstoestand te ondersteunen.

 

Energetisch

Door de hoge trillingsfrequentie hebben zuivere essentiële oliën een belangrijk aromatherapeutisch effect. De beïnvloeding door essentiële oliën gaat zeer snel en op enkele minuten tijd raken ze ons limbisch systeem.

De geuren bereiken onmiddellijk onze 'amygdala' ook wel het emotiecentrum van de hersenen genoemd, waar ze eenheid brengen tussen lichaam, geest en ziel.


Neem een nootje crème en breng aan op de voetzolen

Zachtjes inmasseren gedurende 5 à 10 minuten of langer indien gewenst: 1 à 2 keer per dag naar keuze.

Lees meer over hoe gebruiken en hoeveel in de handige bijsluiter die u treft onder de dop van het product. 

Overige suggesties naast het inmasseren van de voetzolen zijn de volgende contactzones of reflexpunten:

  •  Om vastzittende gevoelens los te maken.

Breng een nootje ENJOY-crème aan op de rug, links en rechts boven het schouderblad. Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

  •  Bij ups en downs.

Breng een nootje ENJOY-crème aan op de binnenzijde van de linker- en rechterelleboog. Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

  •  Om vreugde en diepe ontspanning te vinden.

Breng een nootje ENJOY-crème aan ter hoogte van de binnenkant van de rechterpols. Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).


Samenstelling

Geranium essentiële olie ontspant de geest en geeft het gevoel van stille kracht en zekerheid en heeft bijgevolg een gunstige werking bij zowel plotse als chronische angst. 

Ideaal bij workaholics en perfectionisten die vergeten zijn wat verbeelding en intuïtie zijn. 

Geranium verdrijft negativiteit en melancholie en helpt om je terug in contact te brengen met je gevoelsleven, je spontaniteit en je gezonde dorst naar vreugde en plezier.

De Mandarijn essence is kalmerend en slaapbevorderend.

Ideaal bij (over)gevoelige kinderen en volwassenen.

Ze is bijzonder geschikt om opnieuw verbinding te krijgen met je innerlijk kind en je terug te brengen naar je buikgevoel.

Ze bevordert de levenslust en de kinderlijke onbezorgdheid.

Ylang-ylang is de uit-knop om het werk los te laten, brengt lichtheid, vreugde, euforie en sensualiteit zonder schuldgevoel.

De Ylang-ylang essentiële olie heeft een zoete en sensuele geur en heeft een kalmerende invloed op het zenuwstelsel. Ideaal in periodes van stress. Ylang-ylang is de uit-knop om het werk los te laten, brengt lichtheid, vreugde, euforie en sensualiteit zonder schuldgevoel.

Noemt men ook het 'vloeibare goud' uit Marokko en staat bekend om zijn rijk gehalte aan Vitamine E ( anti oxidant) die de huidveroudering tegengaat.

Op huidniveau is jojoba-olie te gebruiken bij uitdroging, om de huid te hydrateren.

Deze olie houdt de huid fris en jeugdig. Dankzij de niet-vette textuur en de originele samenstelling is jojoba-olie geschikt voor de rode en gevoelige huid.

De olie wordt gewonnen uit de zaden van de jojobastruik Simmondsia Chinensis en is geel van kleur.

De olie helpt de normale soepelheid en elasticiteit van de huid behouden en helpt rimpelvorming vertragen.