Over mij

Hallo, welkom op mijn pagina! Wat fijn dat je me beter wil leren kennen.

Wie ben ik en wat kan ik je bieden?

Ik ben Eef Bonkoffsky, kindercoach en energetisch begeleider te Schoten.

Ik heb een bijzonder geweldig gezin. Eentje dat me kan uitdagen, me alert houdt, me confronteert met mezelf en de manier waarop ik in het leven sta. 

Mijn gezin kan je bewonderen op de foto's hiernaast.

Mag ik jullie dan even voorstellen aan mijn geweldige man die me absoluut steunt in al mijn processen! Dank u!  

Samen met mijn man heb ik drie prachtige kinderen, een dochter en twee zonen.

Daarnaast heb ik een getalenteerde pluszoon die ondertussen op zichzelf woont.

Net als iedereen maak je wel wat mee in je leven waarvan je niet altijd beseft dat het je later in je leven op het juiste pad kan zetten. Ik laat je even een kijkje nemen in mijn leven....

Trauma als kind.

Zo werd ik als kind op erg jonge leeftijd geconfronteerd met het verlies van mijn grootvader. We waren twee handen op één buik. Dat hij plotseling wegviel, had mij als kind getraumatiseerd. Ik durfde niet meer gaan slapen en werd zelf heel angstig.

Dankzij mijn moeder ben ik als kind van mijn trauma af geraakt. Zij kwam in contact met een energetische begeleider en die heeft mij kunnen helpen, waarvoor ik nog altijd dankbaar ben.

Wat burn-out mij bracht...

Het is altijd mijn droom geweest om juf te worden, al van kleins af aan. De weg naar die droom ging niet vanzelf. Ik heb er hard voor moeten werken, maar het gaf me kracht en doorzettingsvermogen.

Na 17 jaar intensief voor de klas te staan, kwam ik terecht in een burn-out.

Op dat moment moet je het heft in eigen handen nemen en ga je op zoek naar jezelf... 

Ik wilde graag iets voor mezelf kunnen doen en volgde de opleiding 'healing met engelen en kristallen'. Dit deed me zoveel deugd dat ik dit talent ook met anderen wilde delen. Een healing  zorgt ervoor dat je energie weer kan stromen, dat wat innerlijk geblokkeerd geraakt, weer vrij kan stromen zodat nieuwe inzichten naar boven kunnen komen.

Wat een hocus pocus verhaal is dit !? Maar...

Mijn man had een aantal jaar geleden last van zijn onderrug. Hij gelooft eigenlijk alleen in dingen die je kan zien of die wetenschappelijk kunnen bewezen worden. Mijn opleiding was nog niet volledig beëindigd toen ik hem stiekem ( hij dommelde wat in ) besloot een healing te geven. Op een gegeven moment werd hij een tinteling in zijn onderrug gewaar. Het leek alsof het allemaal kleine prikkelingen waren die hij in zijn onderrug voelde stromen. Hij schrok ook helemaal als hij merkte dat ik achter hem stond. Daarna bleef hij maar herhalen hoe ongelooflijk het was van datgene wat hij had gevoeld. Zijn verstand kon het niet vatten.

Onze zoon...

In 2019 zat mijn zoon niet goed in zijn vel, vond alles saai, leek geen plezier meer te hebben in wat hij deed. Hij had wat angstaanvallen en huilbuien. Nochtans was hij als kleuter een heel vrolijk en goedlachs jongetje. Als moeder ben je bezorgd, je probeert hem op andere gedachten te brengen en hem te helpen als energetisch begeleider. Blijkt dat bij je eigen kind niet zo gemakkelijk te zijn omdat je emotioneel heel hard betrokken bent. Ook wij hadden dus al het één en ander geprobeerd. Maar na een tijdje weet je niet meer wat je moet doen. Op school maakten ze zich ook grote zorgen omtrent zijn welbevinden, dus moest er iets gebeuren. Via de homeopaat kwam ik bij een kindercoach terecht die ook energetisch werkte. Joepie, voor mama! Na 5 sessies, kan ik je vertellen, had ik mijn zoon al terug. Het was alsof er een last van hem was afgevallen, hij kon met nieuwe inzichten het leven hervatten. Van ons als ouder vraagt het de nodige ondersteuning, we blijven hem vooral positief aanmoedigen zodat hij blijft groeien in zijn eigen kracht.

De toekomst...

Toen is er bij mij een klein zaadje geplant, iets in mij zei ' dat wil ik ook gaan doen met kinderen.'

Mijn hele leven staat in het teken van kinderen. In mijn gezin had ik al op jonge leeftijd een pluszoon. Op school stond ik 17 jaar voor de klas en werkte 3 jaar halftijds als zorgjuf.

Mijn hart ligt bij kinderen, in het bijzonder diegene die ik extra kan ondersteunen en helpen, daarom besloot ik om kindercoach te worden.

Wanneer je als ouder van alles hebt geprobeerd en je weet niet meer wat je moet doen dan kan ik als kindercoach daarin hulp bieden!

Ik luister naar wat er bij u leeft!

Als (kinder)coach wil ik graag luisteren naar u als ouder(s) en ook naar uw kind. Vertel uw verhaal, wat u meemaakt, wat u ervaart, welke moeilijkheden u ondervindt .  Wij gaan dan samen op weg zodat we het beste in uw kind  naar boven kunnen halen. 

 

Als energetisch begeleider kan ik je helpen door naar je te luisteren en je te begeleiden. Een healing doet je energie weer stromen en  je voelt je rustiger met betrekking tot wat je voelt en meemaakt. 

We verdienen wat hulp.

Ik dacht regelmatig in het leven, het gaat me wel lukken, ik geraak hier zelf wel uit maar af en toe hebben we de hulp nodig van iemand anders. Iemand die ons het juiste inzicht geeft. Of het nu een kindercoach, NEI-therapeut, homeopaat, energetisch begeleider of iemand anders is. Af en toe mogen we best om hulp vragen.

Willen we niet allemaal zorgeloos door het leven gaan en het leven bekijken van de zonnige kant?

Op een evenwichtige manier zodat je sterk in je schoenen staat en het leven naar je lacht!

Het leven in eigen handen nemen, dat kunnen we samen of alleen.

Graag wil ik je helpen om uit die twijfelende, lastige, uitdagende, drukkende periode te komen.

Heb je het gevoel dat ik je kan helpen, neem dan contact met me op via info@happyhealing.be.

Tot gauw!

Een warme knuffel,

Eef