Home » Van waar de naam Happy Healing?

Van waar de naam Happy Healing?

Gepubliceerd op 8 november 2021 om 15:36

Onlangs vroeg iemand me: Waarom de naam Happy Healing? 

Het moment om dat eens te verduidelijken...

HAPPY is een woord waar ik zelf al heel mijn leven naar op zoek ben. Blij zijn en gelukkig zijn, kunnen genieten.... ik vond het vroeger heel moeilijk. Ik nam het leven altijd heel serieus, grapjes begreep ik vaak niet.... Ik vond het niet zo gemakkelijk om blij en gelukkig te zijn. Ik dacht ook altijd meteen het ergste... Ik was met momenten wel blij en gelukkig maar ik wilde het altijd helemaal diep vanbinnen kunnen voelen, in mijn hart, het moest me vleugels geven. Ik zou het ook de hele tijd willen kunnen voelen. Maar nu ik ouder ben, weet ik dat je pas gelukkig en blij kan zijn als je ook andere dingen ervaart. Alles wat je meemaakt, helpt je groeien, vormt je tot wie we zijn. Vandaag de dag probeer ik met een positieve bril naar het leven te kijken. Dat lukt nog niet altijd maar het leven is wel een pak aangenamer, leuker en voelt lichter aan. Dus HAPPY is mijn levensmotto.

HEALING wordt letterlijk vertaalt als 'helen'. Wanneer we tegenslag kennen dan hebben we weer genoeg veerkracht nodig om op te staan, om sterker te worden, om weer heel te worden. Zowel op fysiek als mentaal vlak. Wanneer we de juiste handvatten krijgen aangereikt, leren we daarmee om te gaan en dan groeien we, We worden sterker en weer heel. Soms hebben we hulp en ondersteuning nodig om die handvatten  te vinden. Dat kan door een goed gesprek of door de vastgezette en geblokkeerde energie weer te laten stromen met een energetische healing. Het helpt ons om weer verder te kunnen en sterker in het leven te staan.

Ik weet waar ik blij en gelukkig van word. Ik weet hoe ik mijn hart vleugels kan geven! Ik werk er elke dag aan! En ken ik tegenslagen? Ja, maar ook daar probeer ik steeds het positieve van in te zien. Dat kan ik nu veel beter dan vroeger en daarom kan ik weer sneller 'heel' worden.

Mijn hart heeft vleugels als ik anderen kan helpen, groot en klein! Als ik volwassenen en kinderen kan helpen ontdekken hoe prachtig ze zijn! Hoe zij hun eigen talenten kunnen gebruiken om blij en gelukkig door het leven te gaan. Dat ik hen kan helpen hun unieke kracht binnenin zichzelf te vinden en dat ze daarmee aan de slag gaan zodat ze kunnen helen.

Ik hoop dat je veel blije en gelukkige momenten ervaart! En als het eens tegenzit en  je kan een supporter gebruiken dan hoop ik je op een dag te mogen ontmoeten en te ontdekken hoe prachtig je bent!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.