Energetische Healing? Wat is dat precies?

Gepubliceerd op 1 oktober 2021 om 17:14

Even wat theorie...

Een mens bestaat uit meerdere lichamen.... Dat klinkt al vreemd in de oren?! Om het gemakkelijk te houden, heb ik het vandaag maar over twee lichamen. Ik wil het vandaag hebben over het etherisch lichaam en het fysiek lichaam. In ons lichaam lopen namelijk energetische koorden, fijne draden, deze komen samen in onze chakra's. (draaikolken van energie).  Wanneer we in ons fysieke lichaam één symptoom waarnemen is het altijd eerst zichtbaar in ons etherisch lichaam. Dus vooraleer je fysieke lichaam klachten vertoont, is er al een blokkade  aanwezig in ons etherisch lichaam. Geven we het etherische lichaam dan een healing dan geven we de energetische disbalans impulsen om zichzelf weer te kunnen herstellen. Het gaat over het activeren van de opgehoopte energie in ons zelf met als bedoeling de blokkade te doorbreken, zodat de energiebanen weer vrij kunnen stromen. Hiermee worden dan vaak emotionele of mentale blokkades opgelost die zich vastzetten in de energiebanen van ons lichaam.

 

Wat kan ik zelf doen ?

Je lichaam is altijd in staat om zichzelf te helen. Dit kan tot stand komen in momenten van aandacht en van rust.  Alleen kijken we soms het probleem niet aan, we verdrukken het ... Dit doen we niet bewust, we worden zo opgeslorpt in ons dagdagelijkse leven dat we bijna nooit (of heel weinig) tijd maken voor ons welzijn. Hierdoor komt het dus dat we bepaalde gevoelens, emoties, situaties, te weinig doorvoelen, wegdrukken met onze ratio en gewoon verder gaan.  Het lichaam geeft je vooraf wel steevast impulsen en signalen, zoals vermoeid voelen, emotioneel zijn, moeilijk kunnen inslapen, onrustig zijn,....  Heel vaak denken we het beter te weten... wees gerust ook ik ben hier schuldig aan. ;-) 'We houden nog wel even vol.' , 'Dit is niet het moment .' , 'Er zijn al x-aantal afwezigen.' , 'Het is bijna weekend.', 'We kunnen dit.' ,'Ik wil dit nog zo graag even afwerken en dan neem ik rust.' ....  Zo gaat de molen in ons hoofd.

We zijn dus gewoon van onze lichamelijke signalen te negeren. We zijn zo opgegroeid of groot gebracht en de maatschappij legt ons ook die druk op. Willen of niet, het is een deel van ons.  Wil dat dan zeggen dat ik maar ziek moet worden of andere lichamelijke klachten moet ontwikkelen? Nee, de eerste stap is proberen te luisteren naar ons lichaam. Gewoon voor je gaat slapen, bewust worden van je lichaam. Je lichaam voelen. Wat voel je ? Wat word je gewaar? Zit er ergens spanning of onrust, een tinteling, een kriebel? Voel ik me emotioneel? Voel ik me vermoeid? Op welke plek in mijn lichaam  ervaar ik een zwaar gevoel? Even tijd en aandacht maken voor je lichaam.  Als je dit regelmatig doet voor het slapen gaan, zal je merken dat je hier op de duur ook aandacht voor krijgt tijdens je dagelijkse bezigheden. De kunst is natuurlijk om tijd vrij te maken voor je lichaam en het alles te laten doorvoelen. Je kan een paar keer goed diep in- en uitademen, dit brengt rust. Je bent in staat om met je aandacht naar de plek van onrust gaan.  Gewoon aanvaarden en waarnemen, voel het en laat het gebeuren. Geniet van de rust en de aandacht die je je lichaam kan schenken.

Gun jij jezelf een healing?

Tijd vrijmaken en je lichaam de nodige aandacht geven, lukt niet bij iedereen. Soms is het gemakkelijker om toch even een afspraak te maken en bij iemand langs te gaan. Dan neem je bewust tijd voor jezelf, je komt tot rust en je ontvangt  een energetische healing die meteen wat blokkades oplost..  Tijdens een healing stroomt er universele energie doorheen heel je lichaam. De energie komt op die plek in je lichaam waar je het nodig hebt. Je etherische lichaam is verbonden met je fysieke lichaam. Het kan zijn dat je dit in je fysieke lichaam kan waarnemen. Sommige voelen niets speciaal, de meeste zeggen wel dat het een ervaring is. Je kan het niet uitleggen of onder woorden brengen maar het doet iets met je. Het werkt nadien nog door, als je al terug thuis bent. Het is aangeraden om  na de behandeling water te drinken en als het kan nog wat rust te nemen.  Wil jij dit graag eens ervaren? Dan heb ik goed nieuws!

Voor mij is oktobermaand een feestmaand omdat ik jarig ben. Dit wil ik graag met jullie delen en geef als cadeau een healing voor €40 i.p.v. €60.     Deze actie loopt van vrijdag 1 oktober 2021 t.e.m. zondag 31 oktober 2021 (tot 12u). Afspraken waar dit op geldt, vallen tussen deze data.

Ik hoop je gauw te ontmoeten! Tot binnenkort!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.