Home » Trust kruidendruppels - 20ml
Ik breng  rust en  een goede nachtrust.

Trust

Kruidendruppels - 20 ml

 

Ik breng  rust en  een goede nachtrust.

Bent u een slechte slaper en houden slaapproblemen je 's nachts wakker? Hebben gevoelens van frustratie, angst, irritaties of onrust de overhand?  

 Is uw zelfvertrouwen aanzienlijk gedaald door bijvoorbeeld faalangst?

Kan examenstress paniekaanvallen bij u veroorzaken? Bent u de nooit eindigende piekeraar?

 

Je slaapt moeilijk in en je wordt 's nachts maar al te vaak wakker?

Neem dan 10 Trust kruidendruppels bij het avondeten en 10 druppels voor het slapengaan (volwassenen) of 2x3 tot 2x5 (kinderen).

 

Je bent angstig, je piekert veel en je voelt je onrustig?

  Neem 3x7 tot 3x10 Trust Kruidendruppels (volwassenen) of 3x3 tot 3x5 (kinderen) voor een ontspannend gevoel. 

  Deze kruidendruppels  zijn een prima helper bij geestelijke druk en inspanning .

   

   

  Fysiek

  Valeriaan en passiflora, de basiskruiden uit Trust kruidendruppels, zijn natuurlijke slaapmiddeltjes. Beide planten hebben een rustgevende en kalmerende werking op lichaam en geest, om ’s ochtends uitgerust en fris wakker te worden, vrij van bijwerkingen.

  Algemene ondersteuning van je lichaam. Concreet?


  • Valeriaan en passiflora ondersteunen het natuurlijke slaapproces zodat je fris en helder wakker wordt.
  • Valeriaan en passiflora zijn tegelijk rustgevend, en op die manier heel goed te gebruiken bij kortstondige stress.
  • Agrimonie  en grote engelwortel optimaliseren de reinigende werking van de lever, terwijl de galblaas ondersteund wordt door agrimonie en ijzerhard.
  • Agrimonie, grote engelwortel en valeriaan zijn bovendien goed voor de spijsvertering.

   

  Energetisch

  De planten uit Trust kruidendruppels zorgen voor een sterke verbinding met je basischakra (Muldahara) en resulteren zo in een aardend gevoel. 

  Je zit helemaal geborgen en veilig in je lichaam en je mentale processen komen tot rust dankzij de valeriaan en passiflora. 

  Ze vormen de ideale ondersteuning bij verwerkingsprocessen. 

  Loslaten is immers belangrijk om weer nieuwe dingen toe te laten.

  🌱 Ontdek ook onze TRUST crème voor uitwendig gebruik, een massagecrème op basis van drie essentiële oliën met harmoniserende aroma’s.

   


  Gelieve bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen je arts of apotheker informeren.

  Trust kruidendruppels bevatten Sint-Janskruid, een kruid dat je niet mag combineren met klassieke medicatie zoals slaapmiddelen of antidepressiva. 

  In combinatie met klassieke medicijnen kies je beter voor de Trust Mild kruidendruppels (vrij van Sint-Janskruid), vraag hiervoor raad aan je gezondheidsprofessional.

  Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

  Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen maar kan wel een goede aanvulling zijn.


  Ook interessant:

  Samenstelling

  Biologische hydro-alcoholische maceraten van gewone agrimonie, passiebloem, sint-janskruid, grote engelwortel, echte valeriaan en ijzerhard – Alc. 50% vol.

  Bekend om zijn ontspannende werking, ideaal in stresssituaties, zoals de stress bij het stoppen met roken of overmatig alcohol drinken. Je herleidt dergelijke stressperiodes tot een minimum. Passiebloem harmoniseert en geeft een gezonde slaap, om ’s ochtends uitgerust wakker te worden.

  Afgeleid van het Latijnse werkwoord ‘valere’, ‘sterk zijn’. Valeriaan refereert hierbij naar de krachtige werking van de plant ter ondersteuning van de spijsvertering. Geeft een goede en gezonde nachtrust. Is rustgevend in periodes van stress en kan gebruikt worden bij mentale spanning, om geconcentreerd te blijven.

  Heilzame plant voor wie zich niet lekker in zijn vel voelt. De plant verspreidt levenslicht naar organen en weefsels, voor een goede gemoedstoestand. Helpt je emotioneel in balans houden.

  Bekend om zijn ontspannende werking, ideaal in stresssituaties, zoals de stress bij het stoppen met roken of overmatig alcohol drinken. Je herleidt dergelijke stressperiodes tot een minimum. Passiebloem harmoniseert en geeft een gezonde slaap, om ’s ochtends uitgerust wakker te worden. 

  IJzerhard is een zegen voor het lichaam om de gewrichten soepel te houden.

  Agrimonie werkt als tonicum voor de spijsvertering. Het ondersteunt ook de werking van lever en galblaas.. Agrimonie ondersteunt tevens je weerstand en houdt je huid fris en jeugdig, als inwendig cosmeticum. 

  Ondersteunt een comfortabele spijsvertering, helpt in geval van oprispingen en is bruikbaar bij winderigheid.