Home » Meditaties

Wat is een meditatie?

Het leren naar binnengaan in je eigen lichaam en leren luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen.

Hoe verloopt dit?

Ik begeleid je graag doorheen het hele gebeuren. Je luistert dus gewoon naar wat ik vertel met focus op een onderwerp maar altijd met aandacht voor je lichaam en welzijn.

Volle maan meditaties

De volle maan is een ideaal moment om te mediteren. De energietrillingen worden dan versterkt. Het kan zijn dat je merkt dat je rond deze periode meer energie hebt, moeilijker de slaap kan vatten dan andere dagen. Dit kan de invloed zijn van de volle maan. 

De volle maan van vrijdag 18 maart 2022

Dit teken is ordelijk, intellectueel, praktisch, dienstbaar en heeft oog voor details. Maar we worden ook beïnvloed door het teken van vissen: dat eerder dromerig , creatief en gevoelig is. Daarom gaan we in deze volle maan trachten de zorgen in het hoofd los te laten en te voelen wat het hart graag wil

Als het hart fluistert is het antwoord snel, kort en bondig. Het gevoel klopt.

 

De volle maan van woensdag 16 februari 2022 

De volle maan staat in leeuw, dit is een teken dat graag gezien wil worden. Sociaal, vurig en positiviteit staan centraal. Daarom gaan wij de positiviteit in ons zelf aanwakkeren met een blik op onze toekomst. Wat is jouw hartsverlangen? Volle maan is een tijd van zaadjes planten voor de toekomst, balans en goed voor onszelf zorgen.

 

De volle maan van dinsdag 18 januari 2022 

 Deze maanmeditatie gaat over zelfliefde, jezelf koesteren vanwege de stand van de volle maan in Kreeft. De meditatie duurt een kleine 11 minuten en wordt nog gevolgd door rustige muziek. Ze is gewoon te beluisteren en ik hoop dat het je de liefdevolle kracht brengt die je nodig hebt.