Home » Healing » Energetische Healing

Wat is een healing ?

Een healing is het oplossen van blokkades waardoor de energie weer vrij kan stromen. Healing is het terug heel worden , het terug in evenwicht brengen van je lichaam. Dit vindt plaats wanneer je tot rust kan komen. Wanneer je tijd maakt om in een toestand te komen van rust, dan kan heling in het onderbewuste ontstaan. Laat je meevoeren door het gebeuren en sta het toe, gun jouw lichaam die rust, die heling die het zo hard verdient.

Wanneer je bij mij komt, dan ga ik met behulp van kristallen, de energie in je lichaam activeren. Ik ben het kanaal waardoor de energie stroomt. Ik ben getraind om de universele energie door te geven... Het is niet mijn energie maar de energie van het universum die jij mag ontvangen als je dit toelaat. 

 

Hoe ziet een healingsessie er uit?

  • We maken kort even kennis met elkaar. 

  • Daarna stemmen we ons af: ik leg je even uit hoe het allemaal in zijn werk gaat.

  • Jij kiest zelf de edelstenen , die in je oog springen of waar je je aangetrokken tot voelt. Je kan er ook voor kiezen dat ik kristallen voor jou neem maar dat beslis jezelf . Dan leg je je gemakkelijk op de massagetafel. 

  • Vervolgens ontvang je een heling.  Het leukste is ervaren hoe het voelt.

  • Na afloop kunnen we nog wat napraten over wat je hebt ervaren  of gedacht.

 

Wat doen edelstenen , hoe werken ze?

Elke edelsteen is een schat, een geschenk van de aarde. Het heeft zijn eigen unieke werking. Je wordt automatisch naar bepaalde  edelstenen toegetrokken. Volg hierbij je gevoel, je intuïtie. Edelstenen werken in op je energietrilling en hebben zelf ook een bepaalde energietrilling. Sommige edelstenen worden gebruikt om genezing te bevorderen. Anderen beïnvloeden de energie in je aura. Weer anderen hebben zo'n sterke kracht dat ze een blokkade kunnen opheffen in je chakra's. 

 

 

Het traject dat ik samen met je bewandel vervangt geen dokter of therapeut.